donderdag 16 augustus 2012

we blijven in de Middellandse Zee!

Na alle keren dat we samen zeggen wat is het hier mooi, wat valt er veel te zien en veel te veel superlatieven gebruiken voor wat we beleven, hebben we het gisteren er over gehad. Waarom zouden we nog richting de Carieb willen als er hier zoveel te zien is. Voor ons ligt een Engelse boot met een jong stel die op wereldreis zijn die ook vanwege de schoonheid van de Middellandse Zee er een jaar extra voor uit hebben getrokken. De tijd die we hebben is veel te kort om veel te zien en om overal rustig een paar dagen te blijven liggen.

Alle gekheid op een stokje, we gaan natuurlijk wel naar de overkant. Wel is duidelijk dat als we eenmaal pensionado's zijn (of eerder), we het weer gaaf zouden vinden om terug te komen.

Hier is nu wel weer een verse editie van het scheepsjournaal (Ipad)  van week 6.
Ook staat er flessenpost van de kinderen klaar onder het kopje flessenpost girls.

3 opmerkingen:

 1. Jan en ik raken al aardig op leeftijd, wij weten dus nu waar we dan heen zullen gaan :) Knap dat die kids al zo watervrij raken en als ik het zo lees dan wordt Frederique echt groot. Ons moederke en ik zitten samen op de bank jullie verhalen te lezen, ieder op ons eigen IPadje, haha. Tsjonge wat is het mooi en wat zien jullie er alle5 goed uit xxxxx van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat maken jullie prachtige verslagen met foto's. Ik geniet helemaal mee met jullie reis.
  Jullie mogen trots zijn op die meiden, wat doen ze het goed.
  Geniet van jullie reis, ik kijk weer uit naar het volgende scheepsjournaal.
  Groetjes Marjo Keetels

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi
  Hoe gaat met jullie.Ik probeer al de hele week te skypen maar zonder resultaat. wij zijn erg benieuwd hoe gaat met jullie. Het zijn geweldige scheepsjournalen met erg leuke foto's. Ik hoop, dat we erg snel weer kunnen skypen, want het zou leuk zijn om de kids en jullie weer eens te zien.
  Groetjes en goede reis,
  Opa Jan en Oma Helene

  BeantwoordenVerwijderen