vrijdag 7 december 2012

Bliksembezoek

We zijn hier 3 dec 's avonds aangekomen en het is nu alweer tijd om te gaan. Erg jammer, want eigenlijk hebben we maar weinig van het eiland gezien en zijn we er wel nieuwsgierig naar.  Het is dus echt een bliksembezoek geworden.  De eerste twee dagen stonden we nog vol adrenaline van de oversteek hier naartoe en moesten we acclimatiseren, palaveren, de boot op orde brengen en wat al niet meer!
Ook het heerlijk avondje hebben we hier natuurlijk gevierd. De meiden waren de hele dag op van de zenuwen. Zou Piet hier wel kunnen komen en hoe dan? Ze waren ervan overtuigd dat als ze heeeeel hard door de marifoon zouden zingen, ze misschien wel gehoord zouden worden. Uit volle borst werden alle liedjes gezongen. Vandaag bleek dat de lokale politie het door ons gebruikte kanaal ook uitluistert.....die zullen dus wel genoten hebben van de vocale kunsten van onze dochters. De inspanningen werden gelukkig beloond. Toen er een juten zak van Piet op het dek plofte waren ze helemaal uitzinnig en dolgelukkig!
De haven is een internationaal zeilersgezelschap. Iedereen ligt hier maar met een doel: naar de Nieuwe Wereld zeilen! De afgelopen dagen zijn er al veel boten naar de overkant vertrokken. Vandaag werden er een aantal boten onder luid getoeter uitgezwaaid van de kade. Het was een bijzonder sfeertje. Wij gaan morgen vertrekken. Na een laatste borrel in Club Nautico, hebben we onze laatste avond afgesloten met oer-Hollandse broodjes frikandel! Dat smaakte goed! Nu op naar de palmbomen en witte stranden!

1 opmerking:

 1. Goed gezongen meiden.
  Sint zeker geholpen door de politie?
  Op naar ..........palmbomen stranden
  Een goede vaart
  Liefs Oma Emmy

  BeantwoordenVerwijderen