vrijdag 26 juli 2013

Het einde; een nieuw begin (een droom waargemaakt)


We hebben nu drie weken vaste grond onder onze voeten. In huis hebben de meeste spullen weer een plekje gekregen, de boot is alweer helemaal ontmanteld, starten nieuwe projecten, hebben we alweer nieuwe dromen,  ben ik al weer druk aan het werk en begint Marieke volgende week weer.

Life is back to normal en wij zijn ook weer aardig down to earth! Reizen, in welke vorm dan ook, is het allermooiste wat bestaat. We denken nog dagelijks terug aan onze avonturen. Toch pakken we met heel veel plezier, energie en vol verwachting ons dagelijks leven weer op. We nemen (voorlopig) afscheid van onze ontdekkingsreis, althans de ontdekkingsreis in dit format. We zullen altijd blijven reizen, op zoek gaan naar avontuur en nieuwe dingen willen ontdekken, in welke vorm dan ook!

We willen iedereen hartelijk bedanken voor alle getoonde interesse voor onze reis. Wij hebben ontzettend genoten het afgelopen jaar en we hopen jullie ook door het lezen van onze blog en de scheepsjournalen! Wie weet tot ziens op het land of op het water! Het ga jullie goed.

Schip ahoy!

2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor de verhalen. Groetjes Karin (een anonieme lezer die per ongeluk op jullie blog kwam en sindsdien stiekem is meegereisd).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook ik heb als onbekende jullie avonturen gevolgd en heb meegenoten via jullie verslagen. En wat denk je wat? Nu vaar ik de laatste etappe mee op de Mero!
    Nautische groet,
    Jan

    BeantwoordenVerwijderen