zondag 24 juni 2012

Nooit meer de zomer voorbij!

Deze week was de zomer begonnen, en voorlopig blijft het zo. De komende 4 seizoenen zullen er ongeveer uit moeten zien als deze. Klinkt niet echt verleidelijk als ik op dit moment naar buiten kijk. Net even op weeronline bij Port Napoleon gekeken en dat stelt me helemaal gerust. 30 graden geen regen en gunstige winden voor de komende 14 dagen. That's more like it. Kijk en dat dan vier seizoenen dan hoor je me niet. En ook niet "de zomer voorbij" kunnen tegenkomen op tv, heel fijn.
Ons vertrekkersfeestjesamen met de Sailaway werd ook vereerd met een stevige bui. Van korte duur en het werd er niet minder gezellig om. Het was leuk om iederen nog te zien en de gelegenheid te hebben om met iedereen nog even te praten.
Volgende week ziten we al in de auto naar Port Napoleon. De aanhanger mag ook mee. Alle spullen zijn lang niet meer in de auto met dakkoffer te passen. Dus het aanhangertje komt weer goed van pas. Deze week zullen we onze kleren inpakken en de laatste dingen regelen en dan komt het moment er aan.
D-Day! Het jeukt en het kriebelt en de doktor kan er niets tegen doen.
Er is maar een remedie, wegwezen!
Tot blogs.

1 opmerking: