vrijdag 4 januari 2013

Bye Bye 2012 Hello 2013

 
Het uitluiden van jaar 2012 was een goed moment om terug te blikken naar het afgelopen  halfjaar. We beseffen eens te meer wat voor iets bijzonders we aan het ondernemen zijn. We zijn blij dat we aan deze ontdekkingsreis zijn begonnen en dat we de Atlantische oceaan zijn overgestoken.

De oversteek was er een waar de meeste zeilers van hopen hem niet mee te hoeven meemaken. We hebben er letterlijk hard voor moeten werken om in de Nieuwe Wereld van Columbus te komen. De reis werd onverwachts erg pure & basic!

Vanuit een mooie ankerbaai is het nu makkelijk praten, maar het is een bijzondere oversteek geweest. Het was een unieke ervaring waar we ontzettend veel van geleerd hebben. Veel van elektra en ook over onszelf. Zonder liefde, vertrouwen, respect, humor en muziek kom je er niet.

Met het inluiden van 2013 wensen wij iedereen het allerbeste toe.
Geniet van het leven en van de mensen van wie je houdt.

X
Bas, Marieke, Frederique, Kathelijn en LiedewijWe hebben ook een scheepsjournaal van De oversteek  gemaakt.

Ook de scheepsjournalen van de weken 22 en 23 zijn klaar.


 


 

2 opmerkingen:

 1. Hoi Bas en Marieke en kids,

  Gefeliciteerd dat jullie aan de overkant zijn. Dat is een zware tocht geweest door het zelf moeten sturen. Petje af hoor! Geniet van het mooie paradijs 'aan de overkant'!!!!

  Voor mij heel leuk om regelmatig jullie verhalen te lezen en daardoor ook onze reis een beetje her te beleven vanuit een nat Nederland.

  Groetjes, Mira (Brandaan)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi bemanning
  Wat ben ik trots op jullie, op wat jullie hebben getrotseerd hebben op de Oceaan.
  Liefs Oma Emmy en Sooike

  BeantwoordenVerwijderen