vrijdag 12 juli 2013

Aankomst in Scharendijke (een warm ontvangst)

Veel te laat gaan we vrijdag naar bed. We hebben ook zoveel bij te kletsen. Zaterdag beginnen we de dag lekker lui. Het is heerlijk weer. We wanen ons gewoon ergens in de Carieb. De kinderen gaan vissen en krabbenvangen. Wij drinken koffie en thee en daarna drinken we weer koffie en thee. We doen dus niet zoveel. Uiteindelijk moeten we ons aan het begin van de middag losweken uit dit lekkere decor om richting de haven te gaan.

Al voordat we de haven invaren komen we (nog niet zo’n oude) bekenden uit Drunen tegen. Al drijvend kletsen we. We hebben te veel te kletsen en te weinig tijd. We horen dat we aan dezelfde steiger liggen, dus dat bijpraten komt wel goed!

Als we onze box invaren worden we verrast door het Team Ile du Nord. Zo ontzettend leuk om ze hier tegen te komen. We hebben veel te weinig tijd om elkaars verhalen te horen! We hopen dat deze zomer nog wel een keer goed te maken met een gezellige BBQ op de Grevelingen! Daarna komen ook de ouders van Bas, tante Kathy, de Barnstormer, wat vrienden en bekenden. We wisten al dat er veel vrienden en bekenden op vakantie zijn of door andere plezierige, maar ook zeker verdrietige, omstandigheden verhinderd zijn. We gaan iedereen de komende tijd vast wel weer zien! Het is een heel gezellige middag. Bijzonder om hier de hoofdrol in te spelen.
De Barbarossa is op het eiland blijven liggen en als iedereen vertrokken is, gooien wij onze lijnen los en varen er ook weer naartoe. Daar staat de BBQ al aan en kunnen we lekker aanschuiven. Hoe goed kan het leven zijn! Geen idee hoe het mogelijk is, maar wederom veel te laat gaan we slapen! Alweer…..

Bijna thuis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten