zondag 11 maart 2012

een mooie (bijna) lentedag

Wat een dag, wat een dag, wat een dag. Heerlijk! Vanmiddag hebben we een verjaardag gehad van de jongste van vrienden van ons! Heerlijk in de tuin, ik ben er helemaal rozig van geworden. Wil eigenlijk vanavond nog wel iets gaan doen, maar ik ben bang dat dat er niet meer van gaat komen, hmmm!
De dagen vliegen voorbij! We huppelen van afspraak naar afspraak en onze agenda blijft goed gevuld. Bas is vanmorgen naar een cursus Elektro geweest en kwam onverwacht al om twee uur thuis. Gelukkig met veel bruikbare tips en heel enthousiast over de cursusochtend. Donderdagmiddag zijn we samen naar de HISWA geweest.
We hadden nog een paar kleine dingen op ons lijstje staan, waaronder een tafel voor in de kuip. Die hebben we gelukkig kunnen kopen. Bas wilde ook graag een laser rescue flare, dus ook die kunnen we van ons lijstje strepen. Verder zijn we veel wijzer geworden over soorten, sterkte, dikte etc van ankerkettingen. We wilden een nieuwe ketting voor ons Rocna anker, maar nu weten we ook precies welke soort ankerketting we willen en waarom! Voor ons was het dus een geslaagde dag!
Verder hebben we onze boeken, pilots en kaarten eens bekeken en op orde gebracht. Op een paar pilots en kaarten na zijn we helemaal compleet voor onze reis. Dadelijk meteen maar even bestellen. Zo blijven we bezig met de voorbereidingen van onze reis!

We hebben er allemaal zo ontzettend veel zin in! We beginnen ons ook steeds meer te beseffen dat we "gewoon" gaan. Ik merk dat prettig is om soms even met twee benen op de grond te staan (in plaats van te blijven rennen), even hoofd leeg, en dan te bedenken wat we gaan doen. Dat voelt zo lekker......daar kijk ik zo naar uit!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten