zaterdag 5 mei 2012

Ik heb mijn wagen vol geladen.....

Het is zover... onze reis is begonnen! Wauw wat een bijzonder gevoel. Waar veel andere vertrekkers de afgelopen maanden druk bezig zijn geweest met de voorbereidingen aan de boot, het installeren van apparatuur etc, hebben wij daar afgelopen zaterdag het startschot voor gegeven.


We hebben zaterdag "afscheid" genomen van het huis in Heusden en hebben onze focus helemaal verlegd naar de boot. Het heeft mij verbaasd hoe snel dat gaat en hoe makkelijk je schakelt, gelukkig maar!

Afgelopen week heeft in het teken gestaan van spullen ophalen, lijstjes afwerken, checken of we alles hebben, zullen we ook nog even... Is dit misschien ook nog makkelijk..... kloppen de tekeningen.....dat mogen we zeker niet vergeten, heb je alles, die gebeld..... check jij even.... wil je alsjeblief.... en zo nog even verder.

Donderdag hebben we alles klaar gezet. Wat kun je in een aantal maanden toch veel spullen bij elkaar schrapen voor de reis. Het hele huis stond vol. De hal was een grote berging en zelfs achter de bank stonden dozen vol met spullen.

Gisterenavond hebben we alles in de auto en de aanhanger gedaan. Jan en Ellen kwamen gelukkig een handje helpen.
Dat was erg fijn. Om 23u waren we klaar.....Daarna nog even iets gedronken en vervolgens lekker slapen. Een paar uurtjes maar, want om 5.15u stond de wekker.  Na een verkwikkende douche en koffie is Bas op weg gegaan, op weg naar de boot, naar onze nieuwe huis, ons nieuwe avontuur......



Geen opmerkingen:

Een reactie posten