maandag 4 maart 2013

St.Maarten (Heerlijk helder Heineken)

Wie had gedacht dat wij mee zouden varen met de 33ste editie van de Heineken Regatta. Nou ik niet niet. Gekscherend hebben we het weleens geroepen dat we dat wilden doen, maar nu het zover is, doen we ook echt mee! Helaas niet met de Mare Liberum, maar we zeilen mee op de Flying Circus. Het is echt super dat Irma en Raoul dit met hun huis doen!

Zij hebben heel veel wedstijdervaring en dat is goed, want voor ons alle twee is het de eerste Regatta die we varen. Het enige dat ik kan zeggen is Wohh wat gaaf. Ik begrijp nu dat zeilen een sport is. Je moet echt heel hard werken en is niet te vergelijken met het cruisen. Het is kort, krachtig, explosief en intensief! Je moet samenwerken als een team en alles gebeurt in een split second. Het kan namelijk zomaar zijn dat als je te laat aan dat ene touwtje trekt je bij je buurman naar binnen vliegt. 
De dagen vliegen veel te snel voorbij. Wat een geweldig spektakel om aan deel te nemen! Wat een sfeer. Het is echt onbeschrijfelijk. We sluiten de Regatta af op het slotfeest. Voor de kinderen is er oppas geregeld op de Ostrea. We hebben ons erg goed vermaakt. Dit maak je, op deze manier, maar een keer mee!

 

1 opmerking:

  1. Zo te lezen peert de tijd voorbij en genieten jullie van iedere minuut. Jullie reis "klinkt" heel anders dan de onze maar ook heel leuk! zo leuk dat we die van jullie ook wel zouden willen doen....hahah. Maar helaas dat gaat hem de eerste jaren zeker niet worden met al het werk wat we hier nog een paar jaar gaan verzetten. Grote plannen maar dan in ons werkveld......we houden jullie reis in gedachten voor wat volgt. Klinkt toch ook gaaf St. Maarten zoals jullie daar nu zijn, apart maar goed om te horen. Leuk om weer een klein stukje mee te genieten xxxx

    BeantwoordenVerwijderen